ORDU / ALTINORDU - AKYAZI İMAM HATİP ORTAOKULU

May

Öğretmenlerimiz eğitimin terbiye ve irfan boyutunu müzakere ettiler. Konuyla ilgili Prof. Dr. Vahit GÖKTAŞ´ın "Tasavvufi Terbiye’nin Günümüz Din Eğitim-Öğretimine Sunabileceği İmkânlar" adlı makalesi Din Kül. Ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Mustafa ŞEN başkanlığında  müzakere edilmiştir.

May

Ramazan ayında öğrencilerimiz hep birlikte Akyazı Camisinde öğle namazlarını eda ettiler. Akyazı Camisini şenlendirdiler. Yapılan dualara iştirak ettiler.

May

Ramazan Ayı yardımlaşma ve dayanışma ayı dedik ve yardıma muhtaç olanlara öğrencilerimizle el uzattık

May

Okulumuzda İftihar köşesi oluşturduk ve başarılı öğrenciler panoda ilan edildi.

May

25/04/2019 Tarihinde Ordu Bilim Şenliği Projesi kapsamında öğrencilerimizle Altınordu Dr. Hilmi Güler Bilim Sanat Merkezi gezildi.

May

20 Nisan 2019 tarihinde yapılan Minikler Judo İl elemelerinde 28 kg. da Ayşe Kübra TOKCAN il üçüncüsü, Fatma Zehra TOKCAN ise İl ikincisi olmuşlardır.Tokcanlar kardeşleri tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Nis

"Tartışarak anlaşıyoruz" münazara etkinliği kapsamında 7/B ve 7/C öğrencilerinin Teknoloji ile ilgili münazaraları öğrencilerimizde büyük ilgi uyandırdı. Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Nis

Okulumuzda yapılan sınavlar sonrası zümre öğretmenleri ile kazanım değerlendirme toplantıları yapıldı. Eksik kalan kazanımların telafisi hakkında müzakereler yapıldı.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı etkinlikleri öğrenciler ve veliler tarafından heyecanla izlendi.

Nis

Kültür ve medeniyetimizdeki bilim havzalarının ve gönül coğrafyamızın geçmişini ve bugünkü durumunu analiz eden Halime TOROS´un "ASYA´NIN KANDİLLERİ" kitabı öğretmenlerimiz tarafından okundu ve müzakere edildi.

Nis

Öğrencilerimiz inceleme, gezi ve gözlemlerde bulunmak amacıyla  Matematik Öğretmeni Ali ŞENYURT, Rehber Öğretmen Pınar EVLİ ve Türkçe Öğretmenimiz Ahmet Lütfü ALTINDAĞ rehberliğinde Ankara  ve Eskişehir gezisi yaptılar. Buralardaki tarihi yerleri inceleyerek gözlemlerde bulundular.

Nis

Okul koridorlarımız, sınıf kapıları ve Okul bahçesi öğrencilerimizi tefükküre sevk eden özgün söz, vecize, ayet ve hadislerle donatılmıştır. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuz öğrencileri ve öğretmenlerimiz tarafından Okulumuz çok amaçlı salonunda Miraç Kandili ile ilgili program yapıldı. Programda velilerimizin de olması bizleri sevindirdi.

Mrt

Öğrencilerimiz, Dünya´mıza yön veren bilim insanlarının  icat ve keşifleri ile ilgili araştırmalar yaptılar.Araştırma sonuçlarını Fen Bilimleri Öğretmeni Elif Akbal KÜÇÜK rehberliğinde  okulumuzda pano yaparak öğrencilerimize sunmuşlardır. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda yetişkinler için açılan okuma-yazma kurslarımız devam ediyor. Okuma-yazma kurslarına ilginin yoğun olması Okul olarak bizleri de memnun etmektedir.