Selahattin AYDOĞAN - OKUL MÜDÜRÜ

01/01/1960 yılında Ordu İli Mesudiye İlçesine bağlı Derinçay Köyünde doğdu. İlkokul öğrenimini Derinçay Köyünde tamamladı. Orta ve Lise öğrenimini Ordu İmam-Hatip Lisesinde tamamladı. Yüksek öğrenimi Erzurum Atatürk Üniversitesi İslami İlimler Akademisinde başlayıp aynı Üniversitenin İlahiyat Fakültesinden mezun olmuştur. Öğretmenlik hayatına 1990 yının Aralık Ayında Ordu Kabadüz İlçesi Kabadüz Lisesinde Din Kültürü Ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni olarak başladı. 1993 yılı Mayıs Ayında Müdür Yardımcısı olarak aynı okulda görevlendirildi. 1995 yılı Eylül Ayında Utku Acun İlöğretim Okuluna Din Kültürü Ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni olarak atandı. 2004 yılı Ağustos Ayında Ordu Ticaret Meslek Lisesine Müdür Yardımcısı olarak atandı. 2009 yılı Kasım Ayında Akyazı Çamsan İlköğreim okuluna Müdür Yradımcısı olarak atandı. 2017 yılında Akyazı Çamsan İlkokuluna Müdür Olarak görevlendirilmiş ve halen bu görevi yürütmektedir.

Evli ve iki çocuk babasıdır.

(452) 234 8456 (452) 234 8456 Eposta